Sredstva za održavanje higijene

Osnovna delatnost preduzeca BioClean je proizvodnja industrijskih hemijskih sredstava za odmašćivanje i čišćenje u industriji hrane i pica na bazi vodorazredivih formulacija.

Radeći u skladu sa usvojenim standardima kvaliteta ISO 9001:2015, zaštite životne sredine ISO 14000: 2015 i bezbednosti i zdravlja na radu OHSAS 18001:2007, kroz brigu o kvalitetu proizvoda uz očuvanje životne sredine i brigu o bezbedosti na radu, ostvarujemo naš glavni cilj, a to je zadovoljstvo kupaca našim proizvodima i uslugama.

Kvalitetom naših proizvoda, preporukama i obukom o načinu primene, našim kupcima pomažemo u ispunjavanju zahteva HACCP standarda, u pogledu ukupnog kvaliteta i zdravstvene ispravnosti prehrambenih proizvoda.

Zadovoljstvo naših kupaca pratimo i merimo kroz stalne i direktne kontakte, uvažavajući njihove zahteve za unapređenjem i usavršavanjem kvaliteta proizvoda.

Zaštiti životne sredine posvećuje se posebna pažnja, od skladištenja, preko proizvodnje, do otpreme i transporta do krajnjeg korisnika.

Verujemo da je odgovorno ponašanje jedini način za uspešno i održivo poslovanje.

Sredstva za odmašćivanje i čišćenje u industriji hrane i pića na bazi vodorazredivih formulacija:

PDF brošura

Bioclean proizvodi su:

  • ekološki
  • biorazgradljivi
  • proizvedeni po najsavremenijoj formuli
  • neutralnog mirisa
  • proizvedeni u Srbiji